• Balans vitaminer för hund och häst
Frakt från 59kr, fritt över 2.000kr / Snabb leverans

om ekipage balans

Med fokus på hundars och hästars välmående!

Ekipage Balans erbjuder vitamintillskott för hund och häst, foderrådgivning och träning av ryttare och häst och jag som driver företaget heter Lotta Zimmermann. Efter en lång karriär inom IT fick jag erbjudande om att arbeta med min passion, hästar på ett dressyrcenter i Portugal. Jag utvecklade min ridning och inledde min karriär som instruktör. Väl i Sverige igen tog jag över tillverkningen och försäljningen av Balans produkterna för hund och häst.Vitamintillskott för hund och häst

Vitamintillskott med unik sammansättning

Balans produkterna utvecklades av Lena Zimmerman Dr.Med.Sc. Lena som doktorerat inom Biokemi på humansidan inom njurforskning i slutet av 80-talet, såg att det fanns stort behov på marknaden av vitaminer till häst och hund. Företaget Häst-Balans startades och vitamintillskott för hästar och hundar med en unik sammansättning av vitaminerna A, C, E och Biotin utvecklades utifrån forskningsresultat och studier. Efter 30 år står sig vitaminerna väl, då den höga koncentrationen och sammansättningen inte finns i någon annan produkt för hund eller häst på marknaden. Ett bevis på Balans-vitaminernas goda resultat är alla våra tusentals kunder som ser positiva effekter, pälsen blir mer glansig och lättskött. Tänk då att utsidan bara är en spegel av hur insidan mår.

- Lotta Zimmermann, Balans Ekipage


Undervisning och rådgivning

Lotta ger lektioner både på verksamhetshästar och privata hästar inom dressyr, arbete vid hand och Working Equitation med fokus på samspelet mellan ekipaget. Att rida ska vara enkelt och det blir det när man förstår hästen och hur vi som ryttare kan få hästen att spegla vår kropps position och sits.  Läs mer här.
Lotta erbjuder även foderrådgivning vilket främjar en nära kontakt med kunderna och många av kunderna har varit med sen starten då det begavs sig, i slutet på 80-talet.
Foto: Natalie Lindholm
Är du intresserad av lektion, kurs, clinic, föreläsning inom ridning, näringslära eller av Balans vitaminer får du gärna kontakta Lotta på 0768-762881,  [email protected] eller via kontaktformuläret.Team Schillström ambassadör för Balans vitaminer

På Ekipage Balans är vi stolta över att ha Stall Team Schillström som exklusiv ambassadör. "Vi tror väldigt mycket på Balans produkter. Vi får så mycket beröm för vår River hur glansig och fin han är".

 Foto: Svensk Galopp