• Balans vitaminer för hund och häst
Frakt från 59kr, fritt över 2.000kr / Snabb leverans

Balans Hundvitaminer - Kosttillskott

Balans vitaminer till hund är ett kosttillskott till hund som innehåller A vitamin, C vitamin, E vitamin och Biotin. Mängden vitaminer i Balans hundvitaminer säkerställer hundens dagliga behov. De kompletterar bristande vitamininnehåll i hundars foder och stärker hundens immunförsvar. C vitaminet är i neutral form, dvs Kalcium-askorbat vilket är skonsamt för hundens mage. 

Rekommenderas speciellt vid hudproblem, pälsproblem, fukteksem, klåda, olika typer av allergier, pigmentering, digivande tikar samt till arbetande hundar. Säkerställer hundens behov av vitaminer, vilket minskar risken för olika sjukdomar och problem med t ex. hud, päls, leder, mage, klo, tänder och muskler samt infektioner. 

För hundar med "problem"  som t ex klåda, eksem, fukteksem, mjäll, dålig päls och pigmentering mm)har forskning visat att av stor betydelse är; C vitamin, E vitamin, A vitamin, Biotin och Linolsyra (finns i vegetabiliska oljor, ej olivolja).

Ges till alla typer av hundar för att stärka deras immunförsvar från det att valpen börjar äta mat. Det ges med fördel till arbetande hundar och dräktiga / digivande tikar då dessa har även ett större behov av kosttillskott.

Vitaminerna är i pulverform och är väldigt dryga, vid en giva på 1 mått(krm) / dag till en hund på 15kg räcker 240 doser i 8 månader.